Foodtruck

Een nieuw foodtruck seizoen is gestart. Vorig jaar hebben we vooral geïnvesteerd in onze werkruimte en daar hebben we indertijd gelet op een aangenaam interieur, zoals het bij een foodtruck past. Ook hebben we gezorgd dat we vanuit onze foodtruck met maximale efficiëntie kunnen werken. Dit laat ons toe ook grote groepen te kunnen bedienen. Feesten van 150 gasten en meer kunnen zonder probleem bedient worden. We hebben meerdere frietkramen en hamburgerkramen ter beschikking, waardoor +150 gasten met gemak kunnen bedient worden. Een foodtruck huren doe je voortaan via foodtruckaanhuis.be

Hieronder enkele sfeerbeelden die genomen zijn toen we in actie waren. Je zal zien dat voor een feest groot of klein we zonder moeite kunnen bedienen.

 

 

 

Foodtruck huren kies uit een van onze Formules.

Foodtruckaanhuis.be in actie

Onze foodtruck in actie bij Charel Cambré

Bij Charel waande we ons in de Ardennen toen we aankwamen, hij woont met zijn gezin in een zeer mooie omgeving en waar je werkelijk tot rust kunt komen.   Echter waren we hier voor onze heerlijke culinaire frietjes te serveren. Daarnaast stond onze frituur aan huis Premium formule op het menu.

Onze foodtruck in actie bij Jenny Dilger, communie feest Shania.

Shania was natuurlijk onze eerste gast. Daarna konden alle andere gasten genieten van onze service, Ze konden genieten van onze zelfgemaakt stoofvlees, snacks en hamburgers. Ook serveerden we onze culinaire frietjes met een ronde snit uit een ongeschilde aardappel.  Natuurlijk waren de reacties van de gasten dan ook zeer positief.  Ook bij Shania stond onze frituur aan huis Premium formule op het menu.

Onze foodtruck in actie bij Ann Vanloffelt, communiefeest Renske

Renkse was natuurlijk onze eregast en was dan ook onze eerste klant aan onze foodtruck. Heerlijke snacks, hamburgers, zelfgemaakt goulash en zelfgemaakt stoofvlees stonden op het menu, onze frituur aan huis Premium formule. Ook onze standaard frieten werden geserveerd en deze konden iedereen bekoren.

Je kan onze foodtruck inzetten voor tal van feesten en events.

Partikulieren kunnen onze foodtruck bestellen voor communiefeesten, verjaardagsfeesten, trouwfeesten en ieder moment waar er gefeest wordt.

We hebben ook bedrijven die onze foodtruck bestellen, tijdens de middagpauze, nieuwjaarsrecepties, bij de launch van een nieuw product, …..

Daar wij druk bezet zijn op feesten en events van partikulieren, bedrijven en verenigingen, hebben we besloten niet mee te doen aan foodtruck festivals en events waar de klanten ons zelf dienen te betalen zoals fuiven, festivals, …